En norrlänning som skapar affärer.

Vi är det lilla norrländska företaget med det stora företagets kompetens och produktportfölj. En personligare marknadsbyrå som passar dig som söker en mer genuin och norrländskt pålitlig samarbetspartner.

Vår grundläggande affärsidé är att erbjuda nyttiga tjänster för företag som vill växa. Vi genomsyras av en kultur där norrländsk trygghet och pålitlighet är ledord. Det ska vara tryggt och enkelt att samarbeta med oss. Vi är en flexibel partner med hög kompetens inom våra affärsområden, och vårt mål är att skapa tillväxt – både för ditt företag, såväl som för hela Norrland. Läs vår broschyr genom att klicka här.

Vi hjälper till att hitta nya kunder.

Som marknadsbyrå hjälper vi våra uppdragsgivare att hitta nya kunder, på befintliga eller nya marknader, och vi gör det via digital marknadsföring eller med telefon – alltid med norrländsk trygghet i rösten.

På vårt norrländska callcenter arbetar vi med telemarketing, på ett modernt och affärsinriktat sätt. Vi har specialiserat oss på leadsgenerering och mötesbokning på B2B-marknaden. Vi kan hjälpa till att hitta nya potentiella kunder i din målgrupp som du själv kan kontakta, eller boka färdiga möten åt dig så att du slipper lägga tid på annat än att sälja dina produkter och tjänster.

Vårt mål är att erbjuda dig en skarvlös lösning, där du kan lägga din energi på det som genererar lönsamhet, samtidigt som vi håller igång hela eller delar av din försäljning. Dina kunder märker aldrig att det är ett annat företag som ringer, därför lägger vi stor vikt vid hur vi representerar dig med ditt varumärke i främsta åtanke.

Kort och gott. Det vi gör är att hjälpa dig få fler affärer, ökad omsättning och högre vinst. Är du redo att starta resan?

Vi tror på dig och på Norrland.

Vi hoppas att alla företag gör slag i saken och satsar på tillväxt. Det är nämligen bra – inte bara för företagen – men för hela vår region. Vi har en stark tro på Norrland, som plats att bo och leva på men framförallt som plats att driva företag.

För att regionen ska fortsätta utvecklas krävs ett starkt näringsliv som erbjuder fler jobb, en levande arbetsmarknad och starkare välfärd till alla Norrlands invånare. Det är där vi vill göra skillnad – för dig och din tillväxt – och hela Norrlands.

Vår erbjudande till våra kunder är enkelt. Du gör det du är bäst på – vi hjälper till med det runtomkring. Vi ser till att du får fler kunder och kan hålla en hög försäljning – du ser till att göra det Du är bäst på.

Kan vi hjälpa Dig att nå Dina mål?

Vi finns bara ett mail och ett samtal bort, och det finns ingenting vi gillar bättre än att fundera på hur vi ska kunna hjälpa dig att nå dina målsättningar. Hör av dig!