Fokusera på affären, vi bokar mötet.

Många företagare spenderar mycket tid med allt arbete ”runt omkring” själva säljmötet. Det kan innefatta egna målgruppsanalyser, kalla samtal till potentiella kunder, prospektering, uppföljning av samtal etc. En hel del tid på en process där målet – själva säljmötet – är var den enda punkt där de kan tjäna pengar.

Utöver att mötesbokning kan ta tid så är det heller inte alltid så lätt. Mötesbokning är ingen ”walk in the park” om man inte har erfarenhet av det och kanske framförallt har tid för det. Man kan vara en duktig säljare, men mindre duktig på att boka sina möten. Är det värt att lägga all den tid det tar på att boka dessa möten om tiden hade kunnat användas till att faktiskt sälja och skapa intäkter?

Eftersom vi specialiserat oss på mötesbokning kan vi luta oss mot beprövade och kvalitetssäkrade metoder i vårt arbetssätt, och boka in de möten där kunden faktiskt kan bedriva sin försäljning istället för att sitta i telefonen hela dagarna. Vi gör det vi är bäst på – ni gör det ni är bäst på!

Din dedikerade norrländska partner.

Med grund i era förutsättningar, era mål och ert önskade resultat – tar vi fram en plan och säljstrategi för dina ändamål. Allt arbete sker nära våra uppdragsgivare med full transparens och öppen dialog. Vi vill tro att vår norrländska karaktär spelar in när vi ser oss som en pålitlig partner som är enkel att arbeta med.

Med oss får du en dedikerad, norrländsk partner som vill se dig lyckas med dina affärer. Faktum är, vår framgång kan mätas i din framgång. Hela vår affärsmodell bygger på att utveckla dina affärsmöjligheter och nå större framgång i din försäljning.  

Därför är vår mötesbokning – och den kontinuitet vi skapar med era kundkontakter både innan och efter genomförda möten – något vi verkligen fokuserar på. Vi ordnar mötena, dina säljare får göra vad de anställts för – sälja och öka intäkterna.

Hur går mötesbokningen till?

Om ni inte redan har en bild av vilka kunder inom er målgrupp som ni vill bearbeta, kan vi hjälpa till med att ta fram förslag. Vi hjälper sedan till att definiera ert värdeerbjudande i ett samtalsmanus som era potentiella kunder kommer att få ta del av. Här skapar vi intresse för er och ert erbjudande vilket mynnar ut i en mötesbokning och en potentiell kund som avtalar tid för att träffa dig.

Vi kartlägger dessutom alla de företag vi kontaktar, så att du som kund inte bara får bokade möten med de som varit mest intresserade, men också data på kunder som kan vara intresserade framöver, eller som visat något sorts annat intresse. Det ger dig en möjlighet att själv följa upp kunder framöver på egen hand.

Vilka insikter kan mötesbokning ge mig?

Mötesbokning skapar många insikter som sk inbound marketing, annonser på Facebook eller i sökmotorer, inte ger. Vi för en dialog med dina potentiella kunder som, även i de fall det inte leder till en mötesbokning, kan ge dig svar på bland annat:

  • Vem som ansvarar för att köpa dina produkter/tjänster i relevanta företag?
  • I vilken utsträckning kunden använder produkter/tjänster som din?
  • Hur stor kundens potential är ur ditt perspektiv?
  • Vem deras nuvarande leverantör är, och om de är nöjda med den, vad som skulle krävas för att söka nya samarbeten?

Låter det intressant?

Tveka inte över att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om vår mötesbokning.